Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Беспалов не хоче об'єднуватися з Волковим

Понеділок, 10 лютого 2003, 18:06
Народний депутат Олег Беспалов вважає провокацією намагання деяких ЗМІ поєднати його з Олександром Волковим.

В інтерв'ю парламентським журналістам Беспалов зазначив, що поширювання чуток про те, що Беспалов та Волков об`єднали свої зусилля навколо створення нової фракції у ВР "або профанація, або провокація".

"У нас з Олександром Волковим принципово різне ставлення до роботи, методів та наших цілей, які ми ставимо перед собою в парламентській роботі, тому ми принципово не можемо опинитись в одній фракції!", - зазначив депутат.

Беспалов також відзначив, що деякі кола докладають зусиль, щоб не дати можливість створити нову фракцію в ВР, про яку оголошував Беспалов. І для цього, на його думку, застосовуються досить брудні технології.

"Навіть робоча назва нашої групи "Союз патріотичних сил" ототожнюється з російським "Союзом правих сил". Це майже збочення, якщо не сказати точніше - нісенітниця: я кажу "патріотичні сили", комусь вчувається "праві сили", я кажу "участь у процесі створення", комусь чується "створено". Нарешті, я кажу про мої принципові розбіжності в позиціях з Волковим, а пишуть - процес об'єднання з Волковим" – цитує Беспалова прес-служба депутата.

Читайте також:

Фракція Волкова "дестабілізує" парламент

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...