Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Плющ відмовляється працювати з Волковим і Беспаловим

Вівторок, 11 лютого 2003, 11:49
Народний депутат, член фракції "Демократичні ініціативи" Іван Плющ заявляє, що ніколи не увійде до новостворюваної у парламенті депутатами Олександром Волковим та Олегом Беспаловим фракції "Союз патріотичних сил".

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Кіевскій телеграфъ". "До групи, де буде він (Волков) і Беспалов, я не увійду. Це однозначно", - сказав Плющ.

Разом з тим він висловив переконання, що у парламенті необхідно створити нову фракцію, яка б стала свого роду буфером між опозицією та більшістю і сприяла б формуванню нової більшості.

"Я й сьогодні не виключаю можливості створення такої фракції, до якої увійдуть не 15, а щонайменше три десятки законодавців", - сказав Плющ.

"Тішу себе думкою, що крім мене є ще 20 депутатів, 10 з яких думають приблизно так, як і я - про створення групи депутатів, вільних і від адміністрації президента, і від нинішньої більшості", - цитує Плюща UNIAN.

Між тим у понеділок Олег Беспалов в інтерв'ю парламентським журналістам наголосив, що Олександр Волков не має жодного відношення до створення його фракції "Союз патріотичних сил".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування