Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Отримавши відмову на Заході, Кучма знайде собі застосування на Сході

Вівторок, 11 лютого 2003, 12:08
Президент Кучма збирається проаналізувати виконання своїх доручень щодо розвитку економічної співпраці з країнами Ближнього Сходу і Перської затоки.

З цією метою глава держави зібрав у вівторок послів України у Лівані, Сирії, Йорданії, Саудівській Аравії, Кувейті, Об'єднаних Арабських Еміратах і Бахрейні.

Відкриваючи нараду, Кучма підкреслив, що вважає головним пріоритетом у роботі Міністерства іноземних справ, Кабінету Міністрів і, насамперед, економічного блоку уряду "економізацію стосунків зі всім світом".

"Є бажання разом з вами подивитися результати цієї роботи на конкретних прикладах", - сказав глава держави, додавши, що має на увазі країни Ближнього Сходу і Перської затоки. З його слів, ці країни "з усіх точок зору - і політичної, і економічної - є пріоритетом України".

Кучма зазначив, що наступну нараду з цих питань він проведе з послами Китаю та Індії.

У нараді також беруть участь прем'єр-міністр Віктор Янукович, голова адміністрації президента Віктор Медведчук, міністр закордонних справ України Анатолій Зленко, віце-прем'єр з питань ПЕК Віталій Гайдук, міністр промислової політики Анатолій М'ялиця, міністр економіки і з питань євроінтеграції Валерій Хорошковський.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування