БОРИС ОЛІЙНИК ПІДТВЕРДИВ ДОСТОВІРНІСТЬ ПЛІВОК МЕЛЬНИЧЕНКА

Вівторок, 11 лютого 2003, 12:36
Народний депутат, України Борис Олійник підтверджує автентичність його розмови з президентом, записаної екс-майором державної охорони України Миколою Мельниченком.

Про це він заявив у вівторок у ході засідання парламентської слідчої комісії у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе та інших резонансних справах.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", запрошеним на засідання народним депутатам було запропоновано прослухати записи їх розмов з президентом України Леонідом Кучмою, які ніби мали місце у кабінеті глави держави, і були записані Мельниченком.

На початку засідання, відповідаючи на питання голови слідчої комісії Григорія Омельченка, Олійник підтвердив, що зустрічався з Кучмою у червні 2000 року в адміністрації президента. До прослуховування аудіофайлу Олійник відповів на ряд питань щодо змісту цієї розмови.

Розказане Олійником співпадає за змістом з прослуханим аудіозаписом. Депутат також підтвердив, що один голос на плівці належить йому, інший - Кучмі.

На даний момент засідання триває. Планується, що за тією ж схемою свідчитиме народний депутат Іван Драч (фракція "Наша Україна"). Запрошений для прослуховування аудіозаписів журналіст В'ячеслав Піховшек на засідання поки не прибув.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...