Ющенко благословив своїх на повалення Кучми

Середа, 12 лютого 2003, 12:34
Політичні сили-члени "Нашої України" візьмуть участь у акціях опозиції 1 та 9 березня, дає зрозуміти лідер блоку Віктор Ющенко.

Як зазначив Ющенко, ситуація в Україні зараз така, що до акцій 1 та 9 березня "мають бути максимально залучені партійні порядки "Нашої України".

Раніше повідомлялося, що 1 березня КПУ, СПУ та БЮТ планують з'їзд депутатів-опозиціонерів органів представницької влади всіх рівнів. 9 березня "трійка" запланувала масовий мітинг у Києві з вимогою відставки Леоніда Кучми.

***

Говорячи про можливість висунення єдиного кандидата від опозиції, Ющенко сказав, що тільки "політична консолідація" може призвести до перемоги демократичного кандидата.

"Якщо ми вирішимо іти дорогою забавки і програти, то маємо казати ультиматуми [щодо неможливості висунення єдиного кандидата від "четвірки"]. Я не буду говорити ультиматуми".

За словами Ющенка, "політична ситуація в Україні некерована". Тому необ'єднання демократів може "вистелити широку і коротку дорогу для утворення кланової політичної моделі на багато років уперед".

За словами Ющенка, питання єдиного кандидата від опозиції буде "найсерйознішим іспитом за 11 років" української держави.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News