Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Якщо у Брюсселі дадуть "добро", в Україні довідаються як Кучма будуватиме демократію

Середа, 12 лютого 2003, 17:53
Цільовий план "Україна-НАТО" на 2003 рік буде оголошений найближчим часом. Про це в середу в Києві повідомив керівник Національного центру з питань євро-атлантичної інтеграції України Володимир Горбулін.

Цільовий план був ухвалений на засіданні комісії "Україна-НАТО" в рамках Празького саміту в листопаді 2002 року разом із планом дій.

За словами Горбуліна, цей план буде оприлюднено після його узгодження зі штаб-квартирою НАТО в Брюселі. При цьому він відзначив, що раніше жодна з країн, яка ухвалила такий документ, його не оголошувала.

Говорячи про нинішню ситуацію у Брюселі, керівник центру висловив думку, що це - найбільш могутній приклад того, що "НАТО є найдемократичнішим інститутом". "Необхідність консолідації свідчить про демократичність. І ситуація з Іраком – найліпше свідчення цьому з 1949 року (рік створення НАТО)", - сказав він.

План дій "Україна-НАТО", ухвалений на Празькому саміті в листопаді минулого року, був оприлюднений 22 січня нинішнього року.

Горбулін виступив у ході круглого столу на тему "Євроатлантична інтеграція України: стан і перспективи". Організатор цього заходу - Національний інститут проблем міжнародної безпеки при Раді національної безпеки й оборони України.

Інтерфакс-Україна

Оприлюднено план дій "Україна-НАТО"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування