Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович думає, що вже домігся перемоги над Проді

Четвер, 13 лютого 2003, 11:59
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович повідомляє, що 17 березня в Брюсселі має бути підписаний протокол про визнання України Євросоюзом країною з ринковою економікою.

"17 березня в Брюсселі відбудеться зустріч з Романо Проді (президент Європейської комісії), і є домовленість, що буде підписаний протокол про визнання України країною з ринковою економікою", - сказав прем'єр у четвер в Києві в ході зустрічі з міністром закордонних справ Португалії Антоніо Мартіншем да Кружем.

Говорячи про намір України вступити до Світової організації торгівлі, Янукович повідомив, що 25 лютого в Женеві відбудеться робоче засідання комісії Україна - СОТ із підготовки протоколу про вступ країни в цю організацію.

"Відносини України і Португалії в рамках Євросоюзу і підтримки Португалії у визнанні України країною з ринковою економікою для нас дуже важливі", - сказав він.

Янукович підкреслив, що Португалія є для України "хорошим партнером".

"Ми бачимо, що в цьому напрямі йде добрий рух, але можливості України і Португалії набагато більші", - підкреслив прем'єр, відзначивши у зв'язку з цим необхідність розгляду даного питання на спільній комісії.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...