Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Смірнов розглядає тільки "очевидну" версію загибелі Єрмака

Четвер, 13 лютого 2003, 16:46
Міністр внутрішніх справ України Юрій Смірнов вважає, що зараз немає підстав висувати будь-які інші версії загибелі колишнього народного депутата України Анатолія Єрмака, крім нещасного випадку в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

У четвер, у Харкові в інтерв'ю журналістам Смірнов сказав, що не сумнівається в тому, що хтось" обов'язково висуне" "версію теракту". У той же час поки розглядається тільки версія, що є очевидною - ДТП, зазначив міністр.

За його словами, якщо з'являться підстави або додаткова інформація для вивчення інших версій, вони будуть розглядатися. Однак, ще раз підкреслив Смірнов, поки підстав для цього немає.

Він також зауважив, що те, що сталося з Єрмаком "дуже сумно".

Міністр повідомив, що порушено карну справу і ведеться розслідування.
Єрмак і його брат Микола розбилися в автокатастрофі у вівторок увечері на автодорозі Запоріжжя-Маріуполь поблизу міста Пологи Запорізької області.

Авто, у якому вони їхали, вилетіло на зустрічну смугу і зіштовхнулося з вантажівкою. Син Єрмака, який знаходився в машині, одержав важкі травми і госпіталізований.

За фактом ДТП порушено кримінальну справу, що розслідує слідче управління МВС. Відповідно до попередньої версії, оприлюдненої Департаментом Державтоінспекції, Ермак, який знаходився за кермом, під час руху по слизькій ділянці дороги в умовах снігопаду не обрав безпечної швидкості, через що не зміг справитися з керуванням.

Близький друг Єрмака, народний депутат Григорій Омельченко збирається провести власне розслідування загибелі колеги.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування