Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рух Удовенка не бажає повалювати Кучму пліч-о-пліч з комуністами

П'ятниця, 14 лютого 2003, 10:22
Харківська організація Народного руху не братиме участі у запланованих на березень акціях протесту опозиції. Формально вона належить до блоку "Наша Україна", який має намір підтримати антипрезидентські виступи.

"Брати участь у будь-яких політичних акціях пліч-о-пліч з комуністами і партіями подібної орієнтації аморально. Це одна з наших принципових позицій", - заявив "Німецькій хвилі" лідер харківських рухівців Анатолій Семенченко.

Народний рух в Харкові вважає себе в опозиції, але в опозиції конструктивній, тобто підтримує ті кроки президента, які вважає державотворчими, і, відповідно, критикує і протестує щодо протилежних. Ситуація сьогодні не вимагає якихось масових акцій протесту - ось точка зору харківського Руху.

Він розцінює протестні акції, що їх готується провести опозиція на початку березня як кон"юнктурні, передусім спрямовані на утримання стрімко падаючого політичного рейтингу комуністів, соціалістів і тимошенківців. Нагадаємо, що і минулого року саме з таких міркувань Рух не брав участі в усіх акціях протесту, організованих опозиціонерами на Слобожанщині.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування