Богдан Ступка не хоче бути Кучмою?

П'ятниця, 14 лютого 2003, 20:34
Актор Богдан Ступка поки що утримується від коментарів щодо пропозиції зіграти роль Леоніда Кучми у спектаклі за мотивами плівок Мельниченка. Ступка також вважає, що його участь залежатиме від якості сценічного матеріалу, а взагалі цю роль міг би зіграти хтось інший.

Художній керівник театру ім. Івана Франка так прокоментував пропозицію Драча: "Є багато інших акторів які могли б це зробити набагато краще, ніж я б це зробив".

"Я не читав ні матеріалу, ні сценарію, тому нічого не можу сказати. Цікавість може виникнути тільки тоді, коли є матеріал і коли є п’єса. Якщо п’єса буде недолуга, то воно і не цікаво", сказав народний артист України.

На думку режисера харківського театру-студії "Арабески" Світлани Олешко, фабула з прослуховуванням і спецслужбами вже втілена у життя її театром у виставі "Маленька п’єса про зраду". На думку режисера, якщо життя підкидає такі сюжети, використання їх непогана ідея. "Таку виставу ми вже зробили, завдяки Ірванцю – він щось таке вже написав. Але з іншого боку це прикольно, це була б друга серія, потім могла б третя серія з’явитися, відповідно до реальності. Це можна було б таке мило запустити", зазначила Світлана Олешко.

Хто буде грати майора Мельниченка, поки ще не відомо. Іван Драч вважає, що це колективний образ, над яким ще треба працювати.

11 лютого Іван Драч разом з Борисом Олійником підтвердив автентичність своєї розмови в епізодах записів, зроблених майором Мельниченком. Драч також вважає, що ситуація навколо плівок майора Мельниченка, варта того, щоб увічнити її у виставі, а роль президента Кучми має зіграти Богдан Ступка.

Громадське раідо

Читайте також:

За мотивами плівок Мельниченка поставлять спектакль?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування