Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко не бачить різниці між "командами" Кучми та Ющенка

Вівторок, 18 лютого 2003, 14:20
Лідер парламентської фракції КПУ Петро Симоненко стверджує, що "як президентська команда, так і команда блоку "Наша Україна" - це одні й ті ж самі команди, їх програми передбачають продовження нинішнього курсу грабіжницьких реформ".

В інтерв'ю журналістам у Верховній Раді він сказав, що "тільки комуністи є послідовною опозиційною силою". За його словами, "саме комуністи минулого року визначили критерії можливої координації зусиль опозиційних сил, і заява, підписана трьома керівниками опозиції, була вироблена на президії ЦК нашої партії як компроміс для об'єднання різних політичних сил в ім'я ідеї зміни існуючої системи влади".

Симоненко підкреслив, що висловлювання деяких правих політиків про "спекулятивну позицію комуністів" "свідчить тільки про виправдання перед виборцями безпринципної позиції українських правих".

Лідер комуністів упевнений, що "за такими дивними заявами" "можна побачити безініціативність, відсутність конкретної організаторської роботи "правих". Симоненко вважає можливою неучасть "Нашої України" в акції протесту, оскільки блок "постійно торгувався з президентом з питання, який шматок пирога політичної влади їм віддасть Леонід Кучма".

"Це зайвий раз підтверджує висновок про те, що як президентська команда, так і команда блоку "Наша Україна" - це одні й ті ж команди, їх програми передбачають продовження нинішнього курсу грабіжницьких реформ, тільки виконавці інші", - підкреслив Симоненко.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування