Листівки Ющенка поширювали, щоб посіяти "червь сомнения"

Середа, 19 лютого 2003, 12:57
Тираж фальшивого відкритого листа Віктора Ющенка до виборців може складати 2-4 мільйони примірників. Про це повідомив на прес-конференції у Києві керівник служби лідера "Нашої України" Олег Рибачук.

За його словами, листівки поширювалися у 7 регіонах Західної України та у Києві і Київській області. Оцінюючи можливі витрати на цю кампанію, Рибачук припустив, що вартість 1 листівки могла складати 6-10 центів. Проте він не назвав політичні сили, які "Наша Україна" підозрює в організації цієї провокації, однак сказав, що у середині блоку продовжують розслідування. "Клубочок наполовину розкручено," сказав він.

Депутат з посиланням на "низи "Укрпошти" сказав, що поширення листівок координувалося "дзвінками з Києва". Він також зауважив, що держпідприємство взялося поширювати листівки без вихідних даних. "Ми ставимо за мету прибрати у держпідприємств спокусу вестися на такі теми", - сказав Рибачук.

За словами Рибачука, у поширенні цих листівок "є логіка". "У тих регіонах, де рейтинг Ющенка – як скала, туди їх не кидали, а брали ті регіони, де можна було посіяти "червь сомнения" між Ющенком та Тимошенко", зазначив він.

Також серед цілей цієї акції Рибачук назвав спробу відволікти Ющенка від поточних політичних подій, зосередивши його на необхідності публічно виправдовуватися перед Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування