ПІСКУН ГОТОВИЙ ПОСАДИТИ ДВОХ-ТРЬОХ ДЕПУТАТІВ

Середа, 19 лютого 2003, 16:53
Генеральна прокуратура України веде розслідування щодо низки народних депутатів і готує подання до парламенту про дачу згоди на залучення до кримінальної відповідальності лідера фракції Блоку Юлії Тимошенко, повідомив генеральний прокурор Святослав Піскун.

У середу, відповідаючи на питання журналістів про можливе подання на одержання згоди Верховної Ради про порушення кримінальних справ у відношенні низки парламентаріїв, Піскун підкреслив, що є кілька народних депутатів, справами яких займається прокуратура.

У той же час, він не хотів би, щоб "думали, що це Волков або Бакай, інші є депутати", відзначив генпрокурор.

Відповідаючи на запитання про те, чи є ці депутати представниками опозиційних або не опозиційних фракцій, Піскун підкреслив: "Для мене не існує опозиційних або не опозиційних, для мене існує народний депутат".

Він також відзначив, що в прокуратурі готується подання в парламент на Тимошенко, і йде розслідування кримінальної справи стосовно неї.

"Дуже багато роботи, і є про що говорити", - підкреслив генпрокурор, додавши, що подання буде спрямовано в парламент відразу після закінчення відповідного розслідування додаткових епізодів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування