Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин порадив Януковичу бути коротшим і приземленішим

Середа, 19 лютого 2003, 17:26
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що у програмі уряду необхідно більш чітко виписати пріоритети у роботі і механізми виконання поставлених задач.

У середу у ході "гарячої лінії" у редакції газети "Молодь України", відповідаючи на питання журналістів, Литвин підкреслив, що недоліком існуючого проекту програми уряду є бажання Кабінету Міністрів "всім сподобатися". "Через кому, але щоб кожний себе знайшов (у програмі), - додав він.

Спікер зазначив, що існуючий проект програми орієнтований на горизонталь влади, а, на його думку, слід більш чітко визначити задачі для владної вертикалі.

Крім того, Литвин підкреслив, що програма повинна бути "значно коротшою і більш приземленою", оскільки нинішній її варіант дуже складний для сприйняття.

Він також зазначив, що програма вимагає редакційних правок, оскільки у ній зустрічаються кальки з російської мови.

Литвин висловився за те, щоб Верховна Рада прийняла програму уряду. На його думку, це необхідне "з політичної точки зору", щоб у роботі Кабінету Міністрів була визначеність, і він міг спокійно працювати рік (у разі прийняття програми уряду, депутати не мають право ініціювати питання про відставку Кабміну протягом року після її прийняття).

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...