Через півроку буде ясно, як загинув Єрмак

Четвер, 20 лютого 2003, 14:03
Слідство у справі про загибель колишнього народного депутата Анатолія Єрмака може тривати більше півроку, повідомив заступник держсекретаря Міністерства внутрішніх справ, начальник головного слідчого управління МВС Петро Коляда.

В інтерв'ю журналістам у четвер у Києві Коляда повідомив, що у справі про загибель Єрмака призначені дев'ять різних експертиз, і їхнє проведення може забрати чимало часу.

За його словами, слідство розглядає всі версії загибелі колишнього депутата, хоча основною є версія звичайної дорожньо-транспортної пригоди.

У той же час для перевірки інших версій призначені, зокрема, вибухотехнічна експертиза, експертиза на наявність в автомобілі куль.

Єрмак і його брат Микола розбилися в автокатастрофі 11 лютого ввечері на автодорозі Запоріжжя-Маріуполь у міста Пологи Запорізької області. Авто, у якому вони їхали, вилетіло на зустрічну смугу і зіштовхнулося з вантажівкою. Син Єрмака, який знаходився в машині, отримав важкі травми і був госпіталізований.

За фактом ДТП порушено кримінальну справу, яку розслідує слідче управління МВС. Відповідно до попередньої версії, що була оприлюднена Департаментом державтоінспекції, Єрмак, який знаходився за кермом, під час руху по слизькій ділянці дороги в умовах снігопаду не зміг обрати безпечної швидкості, через що не зміг справитися з керуванням.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування