"УКРПОШТА" ПОШИРИЛА ЛИШЕ 900 000 ЛИСТІВОК ПРОТИ ЮЩЕНКА

Четвер, 20 лютого 2003, 18:59
Державне підприємство "Укрпошта" підтверджує укладення угоди про поширення листівок із нібито зверненням Ющенка до виборців. Про це з посиланням на прес-службу "Укрпошти" повідомляє "Громадське радіо".

В "Укрпошті" заявили, що за встановленими тарифами, близько 3 копійок за штуку, доставили 900 тисяч листівок. Раніше представники "Нашої України" повідомляли, що кількість компрометуючих Ющенка листівок може складати від 2 до 8 мільйонів.

Як заявили "Громадському радіо" в "Укрпошті", листівки були доставлені у дев'ять областей: Закарпатську, Вінницьку, Хмельницьку, Львівську, Чернівецьку, Рівненську, Волинську, Івано-Франківську, Тернопільську.
Листівки розповсюджували на правах доставки рекламно-інформаційних матеріалів. Така послуга є в переліку "Укрпошти", зазначила керівник її прес-служби Тетяна Дроздова.

На питання про зміст листівок вона зазначила, що "Укрпошта" не має права "давати рецензію чи проводити якусь цензуру" перед поширенням друкованої продукції. "Всю відповідальність за зміст рекламних даних несе наш контрагент, тобто замовник. Ми як посередники: ми державне підприємство і виконуємо покладені на нас функції по розповсюдженню матеріалів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування