Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЛЬВОВІ ПОЧАЛИ НОВУ АКЦІЮ ПРОТИ ЮЩЕНКА

П'ятниця, 21 лютого 2003, 13:37
У Львові почалася нова акція з поширення матеріалів антиющенківського змісту. У ніч з 20 на 21 лютого вулиці Львова обклеїли плакатами, спрямованими на дискредитацію лідера "Нашої України", повідомляє прес-служба блоку.

Поліграфічна продукція виконана на дуже високому рівні – повнокольорові плакати формату А3, друковані на глянцевому папері, зазначає прес-служба "Нашої України" з посиланням на депутата-члена фракції Петра Олійника.

Як стало відомо УП, плакат зроблено як колаж картини Рембрандта "Повернення блудного сина". Ющенко стоїть на колінах перед Кучмою. Плакат супроводжується текстом:

"Благословіть, батьку!" Ющенко просить Кучму дозволу на антипрезидентську революцію".

Депутат Петро Олійник зазначив у коментарі УП, що акція почалася не тільки у Львові, але й у Тернополі.

Він звернув увагу на те, що хоча за ніч плакатами було обклеєне все місто, міліцейські патрулі не затримали жодної особи, яка проводила розклеювання. Олійник заявив, що він збирається зробити подання на ім’я прокурора Львівської області з вимогою розслідувати цей інцидент.

Депутат назвав розклеювання плакатів "третім етапом акції, спрямованої на дискредитацію Віктора Ющенка", після поширення "листів до виборців" та проведення антивоєнних мітингів проти операції в Іраку, "на яких групи учасників розгортали плакати з провокативним змістом".

Парламентарій навів приклад антивоєнної демонстрації у Львові, коли декілька осіб підняли транспарант з гаслами, спрямованими проти Віктора Ющенка, і кореспондент телеканалу УТ-1 знімав саме цю групу осіб. Олійник повідомив, що у приватній розмові журналіст зізнався, що він отримав відповідне редакційне завдання знімати дану акцію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування