Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко звинувачує кучмістів у розсилці підробних листівок?

П'ятниця, 21 лютого 2003, 15:26
На думку Віктора Ющенка, найвірогідніше, до поширення фальшивих листівок від його імені причетні провладні сили. Про це він сказав у прямому ефірі українського радіо в програмі "Депутатський тиждень", повідомляє прес-служба "Нашої України".

Він також зазначив, що поширення провокативних листівок здійснюють "брудні сили, які роблять брудну політику брудними засобами".

Ющенко повідомив, що "Наша Україна" веде власне розслідування інциденту. "Але блок – це не агентство розшуку. Це питання мають розслідувати ті структури, яким належить цим займатися. Це робота правоохоронних органів", - сказав він.

Коментуючи зміст фальшивого звернення до виборців, Ющенко зазначив, що він "принижує кожного мужчину в цій країні". "Написати такий пасквіль – по-чоловічому дуже принизливо. В першу чергу тому, що його зміст стосується жінки. Три роки тому я взяв Тимошенко в свій уряд і не маю жодного відношення до її відставки", - наголосив Ющенко.

Він заявив, що підтримує з Тимошенко нормальні робочі стосунки. "У нас бувають непрості політичні діалоги, але це не визначає наші стосунки, які залишаються рівними", - сказав Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування