Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко сходив до Кучми із листом проти СДПУ(О)

П'ятниця, 21 лютого 2003, 19:02
Переглянути кадрове рішення просив лідер "Нашої України" Віктор Ющенко в ході зустрічі з президентом Леонідом Кучмою. Про це повідомив сам Ющенко в ефірі каналу ICTV.

Лідер "Нашої України" вважає, що такі зустрічі є важливими з огляду на те, що Кучма "перебуває в обмеженому колі інформації".

Ющенко зазначив, що передав Кучмі листа, підписаного 60 народними депутатами, по факту призначення члена СДПУ(о) головою Мукачівської райдержадміністрації. "Вісім місяців тому 80 відсотків депутатів райради рекомендували президенту не робити цього. Натомість три тижні тому президент своїм указом цю кандидатуру затвердив".

"Відбувається есдепізація всієї України. Президент має переглянути свою позицію і зважити на думку місцевої громади і влади", - наголосив Ющенко.

За його словами, реакція президента "була позитивна". "Мені здається, що президент мене зрозумів".

За словами Ющенка, зустріч відбулася у четвер. Це друга його зустріч з Кучмою за останній місяць.

Водночас Ющенко сказав, що він, "безумовно", є лідером опозиційної сили.

На питання про відносини з Юлією Тимошенко Ющенко сказав, що це "нормальні, морально не підлі відносини". "Ми - політичні партнери", - сказав він.

Він також назвав партнерами СПУ та КПУ. "Та сила, яка ставить за мету привести в Україну чисту політику – це мої партнери", - зазначив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування