Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Костенко оголошує початок президентської кампанії

Понеділок, 24 лютого 2003, 15:48
Українська народна партія розпочала підготовку до президентських виборів, повідомив лідер УНП Юрій Костенко.

"Українська Народна Партія є одним із засновників блоку "Наша Україна", який створено з метою участі не лише в парламентських виборах-2002, а й у президентських із власним кандидатом, яким є Віктор Ющенко", – заявив Костенко під час зустрічі з колишнім польським віце- прем'єром Янушем Томашевським.

"Позиція нашої партії не змінилася – ми вже розпочинаємо підготовку до виборів-2004 на рівні низових структур", – цитує парламентаря
прес-служба блоку "Наша Україна".

Обговорюючи конфігурацію коаліції, яка підтримає Віктора Ющенка на президентських виборах, Костенко висловив переконання, що "це буде широке демократичне об’єднання – від правоцентристів до лівоцентристів".

Водночас він зазначив, що коаліція має формуватися не під окремі акції. "Головним предметом дискусій мусить бути її програма – економічних та політичних реформ. Блок чітко повинен знати, що робитиме з владою, коли переможе", – переконаний народний депутат.

Торкаючись взаємин двох країн, Януш Томашевський висловив думку, що "виходячи з перспектив об’єднання Росії та Білорусі, для Польщі є перспективним активізувати стосунки з Києвом". "Я докладаю зусиль для пошуку шляхів співробітництва, що приведуть Україну не лише до співпраці з Польщею, а й з ЄС", – наголосив він.

Політики досягли домовленості про сприяння з боку Томашевського в налагодженні міжпартійних контактів між Українською Народною Партією та правоцентристськими партіями Польщі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування