Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович підкупає міліцію

Вівторок, 25 лютого 2003, 14:52
Прем'єр-міністр Віктор Янукович вважає за необхідне значно підвищити заробітну плату робітникам Міністерства внутрішніх справ. Про це Янукович заявив, відповідаючи на питання під час прямої телефонної лінії у газеті "Факти".

"Потрібно поліпшувати добробут працівників правоохоронних органів, щоб боротися з тінізацією економіки. Потрібно поліпшити умови життя і праці, але не за рахунок пільг, а за рахунок реального поліпшення добробуту, збільшення зарплати, створення системи, яка б це передбачала", — вважає Янукович.

Прем'єр зазначив, що в Кабміні разом з міністром внутрішніх справ Юрієм Смірновим готується відповідна програма. "Ми зі Смірновим зараз таку програму робимо", — сказав Янукович.

У грудні 2002 року Кабмін встановив співробітникам МВС надбавку за день несення служби вахтовим методом у розмірі до 100% добових витрат, встановлених урядом для відряджень у межах України.

У постанові сказано, що порядок виплати надбавки і її розмір визначає МВС. У січні 2002 року Верховна Рада установила чисельність міліції в 386,6 тис. чоловік.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...