Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма переписує Конституцію, бо знає, що на виборах переможе Ющенко?

Понеділок, 10 березня 2003, 15:51
Ініціативи президента України Леоніда Кучми щодо політичної реформи є "першою ознакою того, що влада не вірить у можливість власної перемоги на виборах".

Так прокоментував звернення до народу президента Кучми керівник служби голови політичного блоку "Наша Україна", народний депутат України Олег Рибачук, виступаючи на прес-конференції у Рівному у понеділок. "Аналітики давно прогнозували: якщо влада побачить, що їй не вдасться виграти президентські перегони - вона почне міняти Конституцію", додав народний депутат.

Рибачук зазначив, що "людина, яка є гарантом чесності цього документа, користується довірою менше 10% українців". На думку народного депутата, "на наших очах влада, яка вже повністю себе дискредитувала, робить усе, щоб розподілити цю владу між собою, нічого не міняючи".

Рибачук також зазначив, що "Наша Україна" свідома того, "що російська карта буде активно розігруватись на президентських виборах". Говорячи про нинішній стан українсько-російських відносин, Рибачук наголосив на важливості парламентських слухань з цього питання, які мають відбутись у травні цього року з ініціативи фракції "Наша Україна".

За словами народного депутата, стосунки між двома державами розглядатимуться під час цих слухань передусім з точки зору економічних інтересів. "Ті країни, які торгують, - вони не воюють", - зазначив Рибачук.

Говорячи про майбутній з'їзд депутатів від "Нашої України" Рибачук зазначив, що однією з ініціатив стане "заклик або, можливо, практичні кроки до структуризації" об'єднання національно-демократичних партій на базі блоку Ющенка.

Також одним із основних завдань з'їзду депутатів блоку 29 березня є звіт усіх керівників партій-учасниць блоку про роботу за рік. "Думаю, "Наша Україна" буде єдиною політичною силою, що буде звітувати перед виборцями про роботу за рік", - цитує Рибачука прес-служба "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування