Депутати побачать програму уряду 17 березня

Середа, 12 березня 2003, 09:54
Прем’єр міністр України Віктор Янукович заявляє, що програма дій уряду буде внесена на розгляд парламенту наступного понеділка, 17 березня.

У своєму виступі в середу в Києві під час засідання Кабінету Міністрів, голова українського уряду повідомив, що на сьогодні програма вже практично готова, і вона враховує пропозиції від усіх регіонів України.

"На цьому тижні ми остаточно відпрацюємо програму Кабінету Міністрів, і вже цієї суботи вона буде розглянута на засіданні Кабінету Міністрів, щоби у понеділок її направити до Верховної Ради України", - сказав він.

За словами прем’єра, "сьогодні-завтра" продовжаться консультації з деякими комітетами Верховної Ради.

Голова уряду поставив завдання перед віце-прем’єрами й міністрами з наступного понеділка домовлятися з парламентськими фракціями, профільними комітетами про зустрічі для обговорення програми уряду.

"Якщо буде необхідно внести уточнення, ми їх внесемо. І, якщо Верховна Рада дасть згоду, ми розглянемо програму наступного тижня", - підкреслив він.

Він також повідомив, що під час нинішнього засідання уряду буде розглянуто близько 60-ти нормативних актів соціального спрямування.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування