ТЕПЕР ЮЩЕНКА ПОДАЮТЬ ЯК НЕРІШУЧОГО ПОЛІТИКА. Друга хвиля "відкритих листів"

Середа, 12 березня 2003, 11:12
У західних регіонах України почали розповсюджувати другий фальшивий відкритий лист від імені лідера "Нашої України" Віктора Ющенка.

Про це повідомив член фракції "Наша Україна" Микола Томенко.

У листі, за словами Томенка, начебто від імені Ющенка говориться про те, що 13 лютого 2001 року лідер "Нашої України" підписав "Звернення трьох" (звернення президента Кучми, а також тодішніх голови ВР Івана Плюща та прем'єр-міністра Ющенка), у якому громадян України названо "фашистами". Ющенко у листі нібито пояснює свій вчинок тим, що хотів "уберегтись на посаді прем'єр-міністра".

Томенко зазначив, що розповсюдження другої фальшивки є продовженням акції з дискредитації Ющенка. На його думку, це означає лише те, що влада "продовжує боятись Ющенка як єдиного реального політика, який може перемогти на президентських виборах".

Депутат зазначив, що обидва листи "намагаються представити Ющенка як нерішучого політика, дискредитувати його", але "влада не розуміє того, що таким чином підтримує Ющенка, оскільки такі масовані атаки свідчать про те, що влада боїться Ющенка".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування