Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) тримає Медведчука в резерві на президентські вибори

Четвер, 13 березня 2003, 13:20
СДПУ(О) має "гідного представника" для участі у президентських виборах 2004 року. Про це заявив голова виконкому СДПУ(О), перший заступник глави адміністрації президента Юрій Загородній у інтерв'ю, оприлюдненому в партійному виданні "Наша газета плюс".

Загородній не уточнив, про кого ідеться. Він також сказав, що поки "передчасно" говорити, чи буде СДПУ(О) висувати свого кандидата.

"Є внутрішньопартійна демократія, так само як і внутрішньопартійна дисципліна, а тому нашу участь у президентських виборах вирішить з'їзд партії. Водночас ще раз наголошу: маємо достойного кандидата, який гідний бути президентом України", - сказав він.

Загородній сказав, що на з'їзді СДПУ(О) 28 березня питання висунення кандидата в президенти ставитися не буде. "Це насамперед звітно-виборний з'їзд, на котрому голова партії звітуватиме за чотири роки роботи".

На цьому з'їзді також мають відбутися вибори керівних органів партії.

Загородній повідомив, що стратегічне завдання СДПУ(О) до 2006 року полягає у тому, щоб "готувати партію до виборів 2004 року та до перемоги на парламентських виборах 2006 року".

Коментуючи натяки про причетність есдеків до фальшивих листів від імені Ющенка, Загородній сказав, що "не знає, хто це зробив". "Але того факту, що у такий спосіб декому вдалося підняти рейтинг, не заперечити", - додав він.

Він погодився, що це дійсно "фальшивка". Але, на думку соціал-демократа, це питання до нього "не за адресою". Бо в першу чергу Ющенко і Тимошенко повинні відповідати, "чому з'явилася листівка, де вони з'ясовують стосунки одне з одним, і хто з них почав вдаватися до таких, м'яко кажучи, дивних форм спілкування".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування