Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд Києва вважає, що Турчинова хотіли вбити

П'ятниця, 14 березня 2003, 14:11
Апеляційний суд Києва відмінив постанову Генпрокуратури про відмову у порушенні кримінальної справи про замах на життя народного депутата Олександра Турчинова. Про це повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

За інформацією прес-служби, таке рішення щодо апеляції Турчинова суд виніс у четвер.

Як повідомлялося, 13 вересня біля офісу партії "Батьківщина" був затриманий помічник Турчинова. Податкова міліція заявила, що у ході широкомасштабної операції по боротьбі з "відмиванням" брудних грошей затримана група осіб, яка здійснювала незаконну конвертаційну діяльність, серед яких і помічник нардепа.

Турчинов заявив, що у ході затримання його помічника самому депутату були завдані тілесні пошкодження і "здійснено замах на його життя".

Депутат звернувся із заявою до прокуратури про порушення кримінальної справи за фактом замаху на його життя, однак постановою Генпрокуратури у порушенні справи було відмовлено, повідомляє прес-служба.

Цю постанову Турчинов оскаржив у Печерському райсуді Києва, який скаргу не задовольнив.

Тепер рішенням Апеляційного суду Києва від 13 березня відмінені постанова суду першої інстанції і постанова Генпрокуратури як незаконні і як прийняті з "грубим порушенням вимог законодавства". Матеріали повернені до прокуратури для додаткової перевірки.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування