Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через батальйон у Кувейті в Україні можуть початися теракти – Крючков

Четвер, 20 березня 2003, 10:40
Голова парламентського комітету з питань національної безпеки й оборони Георгій Крючков (фракція Компартії) з парламентської трибуни закликав народних депутатів не підтримувати законопроект про направлення до зони конфлікту у Перській затоці українського батальйону радіаційного, хімічного і біологічного захисту.

Крючков нагадав, що його комітет, а також комітет по закордонних справах на своїх засіданнях у середу увечері ухвалили рішення не підтримувати законопроект. Ці слова народного депутата були зустріті аплодисментами частини сесійного залу.

Зі слів Крючкова, якщо Верховна Рада ухвалить рішення про відправку РХБ-батальйону - це буде означати, що Україна "солідаризувалася з військовою акцією США", яку він вважає незаконною.

"Відправка батальйону не тільки не відповідає інтересам нацбезпеки України, але й ставить її під загрозу", - сказав він.

Він також повідомив про направлену до українських ЗМІ заяву деяких арабських організацій, в яких міститься попередження про можливі теракти у відповідь на удари США. На думку Крючкова, Україна у разі направлення батальйону у Кувейт однозначно наражається на небезпеку терактів.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування