Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмісти не могли не підкоритися Кучмі, каже Литвин

П'ятниця, 21 березня 2003, 09:26
Спікер парламенту Володимир Литвин вважає, що пропрезидентські фракції були приречені голосувати за відправку РХБ-батальйону до Кувейту.

"Дев'ять фракцій, вони не приховують того, що вони є фракціями пропрезидентськими, фракціями, які проголосували за нинішній уряд, сформували уряд коаліційний. І вони не могли в силу вже цього приймати якесь інше рішення", - заявив Литвин у передачі "Саме той". Так він прокоментував заяву Олександра Мороза про залежність від президента тих депутатів, які голосували за відправку батальйону.

Водночас Литвин сказав, що і серед пропрезидентських були депутати, які голосували проти.

Свою особисту позицію підтримати відправку Литвин пояснив просто: "Я керувався, скажу відверто і коротко, рішенням Ради національної безпеки, оскільки я є членом РНБОУ".

У цій же передачі Литвин назвав уряд Януковича "умовно коаліційним".

Литвин також закликав не ділити Верховну Раду на більшість і меншість, а "консолідувати весь парламент" для розв'язання проблем "кожної людини, кожної сім'ї".

"Я наведу таку цифру, що у 99-ти випадках рішення, які приймаються парламентом, вони приймаються всім парламентом, а одне рішення зі ста приймається виключно парламентською більшістю. Я думаю, коментарі тут зайві", - сказав Литвин.

За матеріалами сайту "Огляд телеефіру"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування