Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин знайшов вихід з "проблеми Порошенка"

П'ятниця, 21 березня 2003, 10:58
Голова парламенту Володимир Литвин не виключає, що при прийнятті бюджету могли бути порушення, але не бачить у цьому особливих проблем.

"Я допускаю, ну, могли бути певні порушення у бік того, що на якийсь регіон дещо більше коштів отримав. Я говорю, - давайте, будемо говорити, так, є етична сторона у цій справи, але давайте проаналізуємо, - там кошти потрібні? Вони потрібні скрізь! Дехто менше отримав, - давайте виправимо цю помилку і на наступний рік зробимо так, щоб компенсувати ці втрати", - прокоментував ситуацію Литвин в ефірі програми "Саме той".

"Я не бачу бюджетного конфлікту, є певні там неузгодженості і певні різночитання, але сьогодні вони надзвичайно обросли політичним таким змістом", - додав він.

Литвин побачив небезпечну закономірність: "Якщо тільки парламент починає нормально працювати - з'являються якісь проблеми, як наприклад, проблема з бюджетом. А люди, які дивляться, у них враження таке складається, що хтось украв гроші з бюджету, поклав собі до кишені.

Литвин переконаний, що ця тема "незабаром зійде зі шпальт, перестане бути предметом уваги". Але це негативно вплине на авторитет Верховної Ради, додав він. "Я думаю, що спільними зусиллями ми тут попрацювали для того, щоб принизити роль парламенту".

На думку Литвина, у проблемах потрібно розібратись так, як "це відбувається в цивілізованих нормальних сім'ях, а не апелювати до громадськості".

За словами спікера, він неодноразово розмовляв із прем'єр-міністром та іншими урядовцями, "які запевняли, що у них ніяких проблем у ставленні до бюджету немає і не існує".

"А порожньою балаканиною, порожніми гаслами й закликами ми лише нервуємо людей, які бачать, що влада недолуга загалом, вона не може розв'язати ті проблеми, про які дуже багато і гаряче говорить".

За матеріалами сайту "Огляд телеефіру"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування