Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РОБОЧА ГРУПА ПЕРЕКОНАЛАСЯ – ФАЛЬСИФІКАЦІЇ БЮДЖЕТУ НЕ БУЛО

П'ятниця, 21 березня 2003, 16:19
Робоча група з питань ухвалення бюджету на 2003 рік заявляє про відсутність його фальсифікації. Про це повідомив у п'ятницю журналістам глава бюджетного комітету Петро Порошенко по закінченні засідання робочої групи.

За його словами, заяву було схвалено одноголосно.

У документі зазначається відсутність фальсифікації як третього, так і четвертого додатків до держбюджету, зауважив депутат.

У заяві також засуджується спроба деяких народних депутатів і політичних "робити політичні ігри навколо бюджету", повідомив Порошенко.

Глава комітету також підкреслив, що йому було "дуже неприємно", коли було здійснено спробу внести до парламенту заяву про те, що нібито лідери фракцій обурені ситуацією, що склалася навколо затвердження держбюджету на 2003 рік.

Він зауважив, що після того, як керівники усіх фракцій, за винятком керівника однієї фракції-ініціатора цієї заяви, відмовилися підписати заяву, "ця політична сила (фракція-ініціатор) спробувала зробити кілька інших кроків, щоб розкрутити скандал, користуючись наявністю у своїх руках засобів масової інформації".

Порошенко додав, що в п'ятницю представники цієї політичної сили зробили спробу зірвати і засідання робочої групи, по фальсифікації держбюджету-2003. Він уточнив, що має на увазі члена фракції СДПУ(О) Нестора Шуфрича, який, за його словами, відмовлявся брати участь у засіданні робочої групи увесь час.

Порошенко зазначив, що задоволений рішенням робочої групи.

Як повідомлялося, про фальсифікацію держбюджету-2003 на суму як мінімум 47 млн. грн. заявили 13 березня народні депутати Петро Симоненко (фракція Компартії) і Шуфрич (фракція СДПУ(О)).

У свою чергу, глава бюджетного комітету парламенту Порошенко (фракція "Наша Україна") спростував заяви депутатів. Разом з тим він визнав, що проголосований парламентом у третьому читанні варіант бюджету і варіант, підтриманий Верховною Радою в цілому, мають розбіжності, однак усі вони відображені в стенограмі цього засідання.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування