СДПУ(О) передумала воювати з пресою через недопуск на з`їзд

Середа, 26 березня 2003, 17:21
СДПУ(О) переглянула своє попереднє рішення і оголосила про вільну акредитацію для журналістів на свій з'їзд, який відбудеться 28 березня у Києві.

Як зазначається у повідомленні прес-служби СДПУ(О), акредитація буде проводитися до 18 години 27 березня за телефонами 536-15-75, 536-15-71.

Сам з'їзд почнеться 28 березня об 11 годині у приміщенні Міжнародного центру культури і мистецтв (колишній Жовтневий палац), вул. Інститутська 1.

Раніше прес-служба СДПУ(О) відмовляла в акредитації на з'їзд журналістам. Партія збиралася запросити лише чотири телеканали (УТ-1, "1+1", "Інтер" і ТЕТ), а також чотири інформагентства ("Інтерфакс", УНІАН, "Українські новини" і "Укрінформ"). Таке рішення прийнято, оскільки "з'їзд носить робочий характер", повідомила прес-секретар партії.

Минулої суботи один з лідерів партії Олександр Зінченко повідомив, що на з'їзді буде обговорюватися тема підсумків виборів-2002 (есдеки посіли останнє місце серед переможців) та ситуація всередині партії. Тоді ж Зінченко зазначив, що СДПУ(О) перебуває "у кризі".

Українська правда

Читайте також:

СДПУ(О) НЕ ПУСКАЄ ПРЕСУ НА СВІЙ РОЗБІР ПОЛЬОТІВ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування