Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єльяшкевич судитиметься з Кучмою, коли матиме підтверджені докази

Четвер, 27 березня 2003, 09:49
Після закінчення експертизи плівок колишнього майора держохорони Миколи Мельниченка щодо факту побиття Олександр Єльяшкевич подасть позов до суду на президента України Леоніда Кучму.

Разом з позовом будуть подані і результати експертизи плівок. Як зазначив в інтерв'ю "Німецькій хвилі" Єльяшкевич, тепер можна "впевнено заявити, що питання настання юридичної відповідальності президента України Леоніда Кучми за те, що він скоїв, це тільки питання часу".

Відомо також, що невдовзі почнеться експертиза міністерства юстиції США, на якій буде досліджений записуючий пристрій та оригінали записів із фрагментами розмов, під час яких президент України та тодішній голова СБУ Леонід Деркач планують замах на життя народного депутата України Олександра Єльяшкевича.

Побиття Олександра Єльяшкевича – не єдина у США справа, в якій фігурує Леонід Кучма. У травні 2002 року за поданням прокурора Північного округу штату Каліфорнія Марти Борщ розпочато слідство щодо продажу "Кольчуг" Іраку, в ході якого записані Миколою Мельниченком розмови українського президента щодо цих радарних систем визнані експертами Міністерства юстиції США автентичними.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування