Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко каже, що "Леонід Данилович не в курсі" ідей "Нашої України"

Четвер, 27 березня 2003, 12:20
Віктор Ющенко не згодний з коментарями президента Леоніда Кучми, що "Наша Україна" не послідовна щодо політичної реформи.

"Можливо, Леонід Данилович не в курсі позиції "Нашої України" у цьому конкретному питанні", - зазначив Ющенко на прес-конференції у Києві.

Напередодні Кучма звернув увагу на непослідовність депутатів, які спочатку підтримували політичну реформу, а зараз виступають проти: "Наша Україна" навесні офіційно подала проект угоди, де чорним по білому записано закріплення коаліційного уряду. […] Мене дивує, з якою швидкістю ті, хто пропонував це, сьогодні пропонують протилежне".

Ющенко повідомив, що "Наша Україна", як і раніше, виступає за політичну реформу, коли у парламенті формується більшість за результатами виборів, а потім ця більшість створює уряд.

"Розходження не в цьому. Ми залишаємося конструктивними". За словами Ющенка, "гама пропозицій" Кучми є "еклектичною", "набором різних моделей, які інколи навіть дихають недемократично".

Водночас Ющенко зазначив, що у президента є право вносити пропозиції, які будуть розглянути парламентом.

Коментуючи свої зустрічі з Кучмою, Ющенко сказав, що робить це, щоб донести до президента позицію фракції. "Я добре знаю українського президента, і ті фільтри, які стоять перед ним, і ту дезінформацію чи неповну інформацію, яку йому підносять".

Ющенко також сказав, що знає і "ціну відносинам" із президентом. "Але в Україні є влада, і можна працювати як на інтереси України, так і проти. Я обираю перше".

Українська правда

Читайте також:

Кучма принизив роль Медведчука


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...