Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Есдеки визнали, що у березні 2002 погоріли на політтехнологах

П'ятниця, 28 березня 2003, 11:14
Під час передвиборчої кампанії до парламенту у березні 2002 року керівництво партії Соціал-демократичної (об'єднаної) "явно" переоцінило "значення так званих PR-технологій та деяких PR-технологів".

Про це заявив голова СДПУ(О) Віктор Медведчук виступаючи на з'їзді партії, що проходить у п'ятницю. "Магічний серпанок, за яким фахівці з політичної реклами часто-густо приховують намагання підмінити широку масову роботу демократичних партій тотальною комерціалізацією політики, не повинен вводити в оману", сказав Медведчук.

Виступаючи перед делегатами, голова партії також застеріг, що "інформаційні та рекламні технології, які є дуже потужним засобом політичної боротьби, мають суто службове, а не самостійне значення". "Переоцінювати їх значення так само небезпечно, як і недооцінювати", зауважив Медведчук.

Говорячи про причини поразки партії на виборах у 2002 році, лідер СДПУ(О) зазначив, "дуже невдало спрацював ряд регіональних партійних організацій, багатьох помилок припустилися деякі виборчі штаби, у штаті яких часто бракувало досвідчених людей". "Не виправдав себе ряд агітаційних напрямів, значної шкоди заподіяла часом відверта імпровізаційність в ідеологічному забезпеченні кампанії", сказав Медведчук.

"Безумовно, ми не можемо бути задоволеними результатами виборів 2002-го року", сказав голова адімінстрації президента Кучми, і додав, що "правда полягає у тому, що впродовж виборчої кампанії об’єднані соціал-демократи були серед фаворитів симпатій виборців". "Ми мали підстави претендувати на більшу кількість голосів. Проте на останньому етапі сталося падіння популярності партії, і ми не змогли нейтралізувати цю негативну тенденцію", цитує Медведчука прес-служба СДПУ(О).

На його думку "підсумки виборів виявились парадоксальними". "На думку ряду аналітиків, партії, з одного боку - вдалось зробити те, чого від неї ніхто не очікував, а з іншого – утратити те, що всі вважали її законним набутком", відзначив лідер есдеків.

У п'ятницю у Києві розпочав роботу XVІІ з’їзд Соціал-демократичної партії України (об’єднаної). Участь у роботі з’їзду беруть 1054 делегатів, 115 запрошених. Присутні представники українських партій, соціал-демократичних організацій з інших держав, органів державної влади та місцевого самоврядування, дипломатичних представництв в Україні, релігійних конфесій, представники засобів масової інформації.

З'їзд триватиме один день.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування