Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) думає про те, як зараз не втратити Кучму, а не про його наступника

П'ятниця, 28 березня 2003, 12:03
Обговорення "можливих кандидатів на майбутніх президентських виборах" або сперечання "про формат участі в них" партії СДПУ(О) є не на часі.

Про це заявив лідер партії Віктор Медведчук, виступаючи на з'їзді у п'ятницю. На його думку, у партії є "більш" важлива та невідкладна задача: "вирішити, як домогтися того, щоб країна не залишилася без компетентного керівництва, а люди не стали заручниками безвідповідальної зміни державного курсу".

Для цього, на думку Медведчука, "потрібно забезпечити спадкоємність рішень, нам потрібно наступництво влади". "Існує тільки один механізм забезпечення такого наступництва - це обрання на посаду президента кандидата, узгодженого політичними партіями, які сформували нинішню парламентську більшість", - заявив голова адміністрації президента Кучми.

Він також додав, що "у цьому питанні" союзниками есдеків є ці партії. "Я впевнений, що ми разом з ними зможемо висунути єдиного кандидата від партій центру на президентських виборах", - заявив Медведчук.

Говорячи про плани партії, її голова зазначив, що "СДПУ(О) ніколи не розглядала й не розглядає владу як кінцеву мету своєї діяльності. Влада заради влади - це не наша мета!", - цитує Медведчука прес-служба СДПУ(О).

У п'ятницю у Києві розпочав роботу XVІІ з’їзд Соціал-демократичної партії України (об’єднаної). Участь у роботі з’їзду беруть 1054 делегатів, 115 запрошених. Присутні представники українських партій, соціал-демократичних організацій з інших держав, органів державної влади та місцевого самоврядування, дипломатичних представництв в Україні, релігійних конфесій, представники засобів масової інформації.

З'їзд триватиме один день.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...