Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віктор Володимирович вимагає від Віктора Андрійовича вибачитися перед Нестором Івановичем

П'ятниця, 28 березня 2003, 12:43
Голова СДПУ(О) Віктор Медведчук сподівається, що лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко попросить пробачення у члена фракції СДПУ(О) Нестора Шуфрича у зв'язку з конфліктом, який виник навколо скандалу з держбюджетом на 2003 рік.

У ході свого виступу під час 17-го з'їзду СДПУ(О) у п'ятницю, говорячи про конфлікт у Верховній Раді навколо обвинувачення групи політиків про фальсифікацію бюджету, він підкреслив, що "говорити про це неприємно, оскільки ця історія завдає шкоди престижу України та її парламенту, дає підстави для нових обвинувачень нашої країни у тотальній корумпованості".

Зі слів Медведчука, "так чи інакше, вона (ця історія) не є тільки внутрішньою справою наших законодавців". З його слів, "зіткнувшись з серйозними обвинуваченнями, ці опозиційні політики просто намагаються відвернути громадську думку від своїх гріхів".

"Сподіваюся, що Віктору Андрійовичу (Ющенку) все ж вистачить
мужності вибачитися перед Нестором Івановичем Шуфричем, а іншому фігуранту цієї справи повинен нагадати, що за аналогічних умов у будь-якій цивілізованій країні голова бюджетного комітету давно б пішов у відставку", - підкреслив лідер партії.

Як повідомлялося, Ющенко заявив, що фракція "Наша Україна" буде вимагати публічного вибачення від депутата Шуфрича, який заявив про фальсифікацію держбюджету-2003.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Симоненко викрив депутатів, які хотіли вкрасти 310 млн. грн. СДПУ(О) натякає на Порошенка

"Наша Україна" хоче знати, кого обдурив Порошенко

Порошенко грошей з бюджету не брав. Натякає на есдеків

Кучма відмовляється вірити у мораль депутатів Литвина

ПОРОШЕНКО ВИЗНАВ СВОЮ ПРОВИНУ і проситься у відставку

Ющенко вимагає від есдеків вибачень за образу Порошенка

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...