Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний закликає опозицію перестати паразитувати на Ющенку

Субота, 29 березня 2003, 11:06
Координатор блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний закликає опозиційні до діючої влади сили об'єднати зусилля для контролю над чесністю й прозорістю проведення виборів президента в 2004 році.

"Тільки спільними зусиллями ми зможемо перемогти режим", - сказав він, виступаючи на форумі демократичних сил у суботу в Києві.

Безсмертний підкреслив, що ідея забезпечення чесного підрахунку голосів на виборах зможе об'єднати політичні сили від націоналістів до комуністів.

У той же час народний депутат вважає, що існуючі рейтинги популярності політиків уже сьогодні показують, хто є найреальнішим кандидатом у президенти країни. "Ми виглядаємо дивно, коли продовжуємо дискусію про єдиного кандидата", - сказав він.

Координатор блоку підкреслив, що обов'язковою умовою проведення прозорої виборчої кампанії є формування професійнопідготовленої команди людей, що зможуть ввійти у виборчі комісії з усієї країни. За його словами, за останні 10 років склад виборчих комісій змінився ледь на 10-15%.

Безсмертний також підкреслив, що основою для об'єднання демократичних сил не можуть служити домовленості про майбутній розподіл портфелів.

Він закликав членів блоку не зневажати навіть мізерною можливістю дострокових виборів і бути до них готовими, однак пам'ятати, що зміна влади повинна бути зроблена демократичним шляхом.

Звертаючись до членів "Нашої України", Безсмертний підкреслив необхідність уже зараз почати розробку виборчої стратегії, підготовку кадрів для роботи в регіональних штабах і виборчих комісіях, а також підготовку програми реалізації отриманої влади після перемоги на президентських виборах.

Безсмертний закликав представників усіх демократичних партій України "припинити підставляти один одному підніжки, паразитувати на рейтингу один одного", тому що подібні ситуації вигідні діючій владі. Говорячи про підсумки року, що пройшов із дня виборів у парламент, Безсмертний сказав: "Ми витримали облогу, і ми переходимо в наступ".

Він також нагадав, що подібні демократичні форуми "Наша Україна" має намір провести у всіх регіонах країни.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування