Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Форум демсил підтримав створення політплатформи для наступних президентських виборів

Субота, 29 березня 2003, 16:28
Учасники форуму демократичних сил підтримують ініціативу лідера блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка про створення суспільно-політичного об'єднання, що "стане прообразом майбутньої влади і соціального ладу України".

Про це говориться в резолюції форуму, прийнятій в суботу й озвученій координатором блоку, народним депутатом Романом Безсмертним.

У резолюції відзначається, що тільки "об'єднавшись, політичні сили зможуть захистити фундаментальні права й інтереси особистості, родини й суспільства".

Основна мета демократичних сил - це "досягнення волі і добробуту народу", а основна задача - зміна владного режиму й створення організаційно політичної платформи для переходу до виборчої кампанії, говориться в документі.

Єдиним механізмом реалізації цих ідей є "консолідація всіх демократичних суспільно-політичних організацій і саме з цією метою форум підтримує ідею Ющенка.

Крім того, відзначається в резолюції, учасники заходу вирішили розвити форум у постійно діючий механізм співробітництва і загальноукраїнського діалогу, створити ініціативну групу для формування нової суспільно-політичної сили, а також організувати регіональні форуми й об'єднати "навколо цієї ідеї представників української еліти, усіх людей доброї волі".

Учасники форуму мають намір провести установчий форум суспільно-політичного об'єднання восени 2003 року.

У резолюції також відзначається, що конституційні ініціативи президента країни є "ще однією спробою дезорієнтувати суспільство і відвернути його увагу від хворобливих проблем і легітимних форм їхнього рішення".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування