Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Щоб відправить Кучму "геть" достатньо буде просто вийти на дорогу

Понеділок, 31 березня 2003, 15:56
У "живому ланцюжку" від західного до східного кордону України, який у травні мають намір організувати представники української опозиції, візьме участь близько 3 млн. чоловік, заявив народний депутат Андрій Шкіль.

У понеділок на прес-конференції у Львові він повідомив, що акція пройде в період між 22 і 27 травня під гаслом "Поховайте та вставайте!" і буде присвячена до річниці перепоховання останків Тараса Шевченка на Чернечій горі в Каневі.

За словами Шкіля, наразі узгоджується, через які міста буде проходити "живий ланцюг", оскільки взяти участь у черговій акції опозиції хочуть жителі багатьох населених пунктів.

"Акція повинна бути для простих українців - зрозуміла всім і без серйозних матеріальних витрат", - підкреслив депутат. За його словами, зібрати людей на таку акцію буде дуже просто, оскільки багато населених пунктів в Україні розміщені біля доріг, і для участі в акції людям не потрібно буде докладати додаткових зусиль - "тільки вийти на дороги і простягнути руки сусідам".

Говорячи про передбачуване число учасників акції, Шкіль відзначив, що організатори взяли приблизну довжину маршруту, і обчислили число людей, що можуть вільно стояти на такій відстані, взявшись за руки, - вийшло близько 3 млн.

За словами Шкіля, подібну акцію можуть організувати і дві політичні сили, однак для демонстрації єдності опозиції було б значно краще, якби в ній взяла участь вся опозиційна четвірка.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування