Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після візиту у Німеччину Янукович наважиться очолити Регіони?

Четвер, 10 квітня 2003, 15:29
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович збирається на наступному тижні зустрітися з керівництвом Партії регіонів для обговорення питання про можливе лідерство в цій партії.

Про це прем'єр повідомив у четвер на прес-конференції у Ганновері, відповідаючи на питання українських журналістів про можливе обрання його лідером на з'їзді Партії регіонів, який запланований на найближчий час.

Янукович повідомив, що до цього часу це питання не обговорювалося, оскільки у нього "не було можливості зустрітися" з лідерами партії, але "на тому тижні відбудеться зустріч: ми послухаємо одне одного й ухвалимо рішення - робити цей крок чи ні".

Як повідомлялося, у кінці лютого цього року про намір Донецької організації Партії регіонів України запропонувати нинішньому прем'єр-міністру Віктору Януковичу посаду голови партії заявив заступник голови партії Володимир Рибак.

З його слів, у партії ведеться серйозна дискусія "щодо питання лідера", і кандидатуру Януковича на цю посаду підтримують також керівники інших обласних організацій. Рибак заявляв про намір проінформувати прем'єра про цю ініціативу вкінці зими.

Сам прем'єр 14 березня заявив, що до нього ніхто не звертався з пропозицією очолити Партію регіонів України. "До мене ніхто не звертався, я про це дізнаюся з преси", - сказав глава українського уряду.

Тим часом, 19 квітня намічений 5-й з'їзд Партії регіонів. Зараз її очолює колишній віце-прем'єр Володимир Семиноженко.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Семиноженко готовий передати Партію регіонів Януковичу

Януковичу поки ніхто не пропонував очолити Регіони

Донецьк запропонує Януковичу очолити Партію регіонів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування