Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) пішла з крісла мера Сум

П'ятниця, 11 квітня 2003, 14:46
Міськрада Сум звільнила від виконання обов'язків першого заступника мера, народного депутата України Олександра Царенка (фракція СДПУ(О). На цю посаду призначений Микола Соколов, що раніше працював першим заступником глави обладміністрації.

Сесія задовольнила заяву самого Царенка, повідомили агентству Інтерфакс-Україна в інформаційно-аналітичному відділі Сумської міськради. Причини такого прохання в заяві зазначені не були.

Сесія також затвердила керівником справами міськради Юрія Добровольського, який до цього був заступником голови облради.

Рішення сесії затверджені тимчасово, до виборів міського голови, що відбудуться 18 травня. І Царенко, і Соколов зареєстровані кандидатами на цих виборах.

Соколов є членом Ліберальної партії України, а Добровольський - безпартійний.

Як повідомлялося, у січні подав у відставку з посади мера Сум Олександр Андронов. Він перейшов на посаду заступника голови Сумської обладміністрації.

Пізніше подали у відставку виконуючий обов'язки голови міського голови Сум Анатолій Кисиленко, керуючий справами мерії Петро Гученко, а також чотири заступники мера - Микола Рябенко, Віктор Кузьменко, Олександр Теличенко й Олексій Тетирко. Причини відходу в заявах зазначені не були.

Замість Андронова депутати Сумської міськради обрали в.о. обов'язки мера Бориса Борисова. У середині лютого міськрада обрала в.о. мера Царенка замість Борисова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...