"Цензор" із УНІАН буде нести правду про Україну у світ

П'ятниця, 11 квітня 2003, 15:38
Один із керівників агентства УНІАН Василь Юричко призначений виконуючим обов'язки президента Всесвітньої служби іномовлення "Україна й світ". Про це "Українській правді" повідомили в Держкомітеті телебачення й радіомовлення.

Сам Юричко в інтерв'ю УП заявив, що "не підтверджує і не спростовує" своє призначення на дану посаду. "Поки я працюю в УНІАН", - сказав він.

Юричко заявив, що прийшов до УНІАН, щоби розвивати напрям створення телебачення й радіо в агентстві. "Є проекти, які я хочу й буду розвивати". Він сказав, що його подальша роль в агентстві залежить від рішення акціонерів.

Юричко поки не став коментувати припущення, що Всесвітня служба іномовлення "Україна і світ" буде якось пов'язана з проектом створення телебачення й радіо на базі УНІАН. За його словами, "Україна й світ" буде створена за участю багатьох ТРК.

Василь Юричко став виконавчим директором УНІАН восени 2002 року. Після його приходу в агентство журналісти заявили про спробу влади здійснювати цензуру в УНІАН. Сам Юричко всі звинувачення відкидав.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування