НАЗВАНО ЗМІ, ЯКІ ЗАВАЖАЛИ КУЧМІ ЖИТИ І ПРАЦЮВАТИ

Субота, 12 квітня 2003, 11:27
У кримінальній справі за фактом перешкоджання діяльності та підрив авторитету президента фігурують принаймні п'ять регіональних засобів масової інформації.

Ці газети були названі в ефірі радіо "Свобода".

За даними радіостанції, кримінальну справу порушили "проти" газет "Інформаційний бюлетень" (Кременчук), "Черкаська правда" (Черкаси), "Рівненський діалог" (Рівне), "Позиція" (Суми), "Антена" (Черкаси).

Як відомо, у вівторок з'явилося повідомлення про те, що Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактами публікації у ЗМІ, брошурах, інших виданнях матеріалів, спрямованих на перешкоджання виконанню службових обов'язків і підрив авторитету президента країни і мають образливий, наклепницький характер.

Пізніше генпрокурор Святослав Піскун зазначив, що у цьому випадку мова йде не тільки про президента. "Чому тільки президент? У нас багато є політичних діячів - до них належать і Ющенко, і Симоненко, й інші, стосовно яких є образливі матеріали. Народні депутати до нас звернулися, звернулися у Генеральну прокуратуру з проханням дати оцінку цим образливим матеріалам, які стосуються не тільки президента, але й інших політичних діячів", - додав генеральний прокурор.

Водночас раніше ніде не повідомлялося, які видання фігурують у кримінальній справі.

Читайте також:

Кучма посадить всіх журналістів, які писали про плівки Мельниченка

Від наклепу журналістів Піскун захистить не тільки Кучму, але й Ющенка із Симоненком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування