Янукович отримав від Литвина імунітет на рік

Субота, 12 квітня 2003, 16:45
Програма діяльності Кабінету Міністрів буде затверджена парламентом, вважає голова Верховної Ради Володимир Литвин. Таку думку він висловив в інтерв'ю журналістам у суботу в ході робочої поїздки в Одеську область.

Зі слів Литвина, під час обговорення програми у парламенті, запланованого на середу, 16 квітня, "відбудеться серйозна гостра бесіда".

У той же час, вважає він, результат голосування буде позитивним, "навіть враховуючи те, що нам треба дати сьогодні мандат уряду для того, щоб він міг спокійно працювати, принаймні, рік".

Литвин упевнений, що уряду необхідно дати можливість зосередитися на тому, щоб приймати навіть не популярні, але необхідні рішення. "Ми повинні покінчити з тим, що уряд працює у стані підвішеності", - підкреслив він, додавши: "Треба дати можливість їм (членам уряду) подивитися на перспективу, принаймні, на рік роботи".

У ході робочої поїздки в Одеську область Литвин взяв участь в урочистому мітингу з нагоди 30-річчя Іллічівська. У ході мітингу були вручені нагороди від президента України і голови Верховної Ради, зокрема, начальнику Іллічівського морського порту і меру міста.

Литвин також взяв участь у відкритті барельєфа Тараса Шевченка в українській гімназії №1 Іллічівська. Крім того, Литвин ознайомився з роботою ЗАТ "Украгро" і станом справ, що стосуються розвитку виноградарства і виноробства, а також взяв участь в урочистому відкритті гіпермаркету "Таврія-В" в Іллічівську.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування