Кучма не поспішає виступити перед депутатами

Вівторок, 15 квітня 2003, 10:23
Щорічне послання президента України парламенту називається "Про внутрішнє і зовнішнє положення України в 2002 році".

Послання буде представлене депутатам у вівторок, об 11:00. Станом на 10:20, Кучми у парламенті поки немає.

Послання президента складається з чотирьох розділів: "Суспільно-політичний розвиток країни. Стратегія політичної реформи", "Підсумки соціально-економічного розвитку України у 2002 році і задачі на 2003 рік", "Тематичні доповіді", "Статистичні таблиці".

Тематичні доповіді присвячені, зокрема, пріоритетам технологічного розвитку України, формуванню і реалізації технічної політики в аграрному секторі економіки, демографічній ситуації, сучасним проблемам і перспективам, стосункам України зі Світовою організацією торгівлі, у тому числі механізмам і соціально-економічним наслідкам співпраці, питанням євроатлантичної інтеграції України, сучасному стану і перспективам адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу.

Статистичні таблиці містять основні показники соціально-економічного розвитку України, фінансові показники, показники цін і тарифів, показники промисловості, інвестиційної і будівельної діяльності, транспорту, показники, що стосуються аграрного сектора, інституціональних перетворень і розвитку підприємництва, енергозабезпечення й енергозбереження, зовнішньоекономічної діяльності, науково-технічного потенціалу, оптової і роздрібної торгівлі, ресторанного господарства, населення України, рівня його життя, охорони навколишнього середовища.

У таблицях міститься також зіставлення показників економічного розвитку країн СНД і Європейського Союзу. Послання складається з 477 сторінок.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування