Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пропонує більшості "сдєлку"

Середа, 16 квітня 2003, 12:43
Лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко не виключає, що її фракція та інші опозиційні фракції можуть підтримати програму діяльності уряду в обмін на підтримку парламентською більшістю пропорційного закону про вибори народних депутатів.

В інтерв`ю журналістам Тимошенко зазначила, що фракція БЮТ ще не ухвалила остаточного рішення з цього питання, але вона висловила думку, що, скоріше за все, це питання буде узгоджуватись з усіма опозиційними силами, щоб рішення було одностайним, повідомляє УНІАН.

Депутат підкреслила, що в даному випадку мова може йти тільки про те, чи буде в Україні пропорційна система виборів.

Водночас Тимошенко ще раз наголосила, що остаточне рішення ще не прийнято: "Ми дивимось, які гарантії, ми дивимось, наскільки це взагалі реально з боку більшості".

У середу в парламенті прем`єр-міністр України Віктор Янукович представив програму діяльності Кабінету Міністрів України. Голосування щодо програми відбудеться у четвер, 17 квітня. Цього ж дня у ВР у повторному першому читанні голосуватиметься законопроект про вибори народних депутатів України на пропорційній основі.

Якщо програма уряду буде затверджена Радою, уряд отримає "індульгенцію" на рік, тобто Рада протягом року не матиме права виносити питання про недовіру Януковичу та його Кабміну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування