Януковичу не треба голоси опозиції?

Середа, 16 квітня 2003, 12:56
Представник президента України у Верховній Раді Олександр Задорожній прогнозує, що парламентська більшість без участі чотирьох опозиційних фракцій зможе підтримати у четвер програму уряду, однак цьому можуть перешкодити "технічні фактори".

В інтерв'ю журналістам у середу в кулуарах парламенту він відзначив, що "за відповідної організації роботи" програма уряду може отримати 230-240 голосів.

Задорожній нагадав, що на зустрічі з президентом лідери фракцій більшості підтвердили, що підтримують програму уряду і готові за неї голосувати.

Представник президента також нагадав, що більшість без участі чотирьох фракцій спромоглася набрати 234 голоси під час затвердження кандидатури Віктора Януковича на посаду прем'єр-міністра.

У той же час, за його словами, у момент голосування в залі можуть виникнути "технічні проблеми". "Хтось не прийшов, хтось не почув, хтось занедужав", - сказав Задорожній, додавши, що в більшості немає необхідного "запасу голосів" для таких важливих голосувань.

Разом з тим постпред висловив сподівання, що у четвер фракції більшості зможуть мобілізуватися і провести результативне голосування.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News