Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" не може порозумітися через Януковича

Четвер, 17 квітня 2003, 10:32
Фракція "Наша Україна" розділилася у питанні підтримки програми уряду Януковича. Як повідомили після засідання фракції у четвер зранку її члени, голоси "за" і "проти" підтримки програми "розділилися порівну".

Ряд депутатів "Нашої України" заявили, що рішення фракції щодо програми Януковича "вільне". Водночас інші депутати зазначили, що після спільного засідання продовжилися переговори Ющенка з керівниками партійних груп. Сам Ющенко після засідання фракції відмовився коментувати рішення "Нашої України".

За словами депутатів, проти програми уряду Януковича виступила група ПРП. В середині інших депутатських груп голоси розділилися.

Водночас депутат Олександр Омельченко, що попри будь-яке рішення фракції буде підтримувати програму уряду Януковича. "Треба бути послідовними – я підтримував призначення Януковича і сьогодні теж буду голосувати за", - сказав депутат.

Як відомо, Верховна Рада у четвер ухвалить рішення щодо програми дій Кабінету Міністрів. Обговорення програми уряду відбулося у парламенті у середу.

У четвер депутати також повинні ухвалити рішення щодо законопроекту про вибори народних депутатів, що стосується введення пропорційної системи. Законопроект винесений на повторне перше читання.

Крім того, парламент планує ухвалити рішення з проектів постанови про результати парламентських слухань "Реформа політичної системи в Україні: цілі і концептуальні основи конституційних змін".

Українська правда, Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Чи зможе Янукович піти проти Кучми?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...