Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Обман опозиції Янукович назвав "перемогою здорового глузду"

Четвер, 17 квітня 2003, 12:13
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович вважає затвердження народними депутатами програми діяльності уряду "перемогою здорового глузду і бажанням працювати разом".

"Я був упевнений у тому, що та плідна робота, яку ми почали в грудні, дасть можливість спільно працювати уряду з парламентом і президентом. Зустрічі, які відбулися з фракціями, переконали всіх, що Україна чекає розв'язання проблем, які назбиралися за останні роки", - відзначив Янукович.

"Переміг здоровий глузд і бажання працювати разом", - сказав голова українського уряду у четвер у Києві, коментуючи результати голосування у парламенті програми діяльності уряду. Як повідомлялося, за програму дій Кабінету Міністрів проголосували 335 народних депутатів.

Відповідаючи на питання журналістів про умови, які, можливо, висувалися парламентськими фракціями при голосуванні по цьому документу, Янукович повідомив, що були умови "працювати разом з виконання програми Кабінету Міністрів України".

"Це єдина умова для всіх. Політики не повинні бути ворогами, а повинні домовлятися і працювати разом, шукати і знаходити компроміси", - підкреслив він, що зарубіжні партнери України чекають стабільності і не хочуть чекати непередбачуваних дій з боку держави.

Відповідаючи на питання про можливу участь у майбутніх президентських виборах, прем'єр заявив, що це питання його "не непокоїть". "Непокоїть те, щоб ми виконали те, що обіцяємо, плануємо, щоб була можливість створити механізм реалізації цих планів", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування