Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗАКОН ПРО ВИБОРИ ПРОВАЛИВСЯ ВТРЕТЄ

Четвер, 17 квітня 2003, 13:40
Спікер парламенту Володимир Литвин після перерви оголосив результати погоджувальної ради керівників фракцій Верховної Ради.

Литвин повідомив, що сторони прийшли до домовленості розглянути питання у такій послідовності: "Ще раз ставимо проект про вибори у першому читанні за основу. Якщо він не пройде, то відправити на повторне перше читання".

Після цього депутати вирішили ухвалити постанову парламенту за підсумками парламентських слухань з політичної реформи, включити пункт про внесення змін до Конституції й одночасно розглянути закон про вибори і Кабмін".

Після цього відбулося голосування. Про прийняття за основу законопроекту про вибори проголосували 190 народних депутатів, проти - 13 з 393, що брали участь у голосуванні.

Верховна Рада також не підтримала пропозицію направити на повторне перше читання цей законопроект (за - 189, проти - 6 з 393). Не вдалося отримати необхідних 226 голосів і при повторному голосуванні цього питання. Згідно з регламентом, у такому випадку законопроект знімається з обговорення. Підсумки парламентських слухань по політичній реформі парламент також підтримав.

Литвин оголосив перерву до 16:00 години. А о 14:00 у керівництва Верховної Ради відбудеться зустріч керівників усіх фракцій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування